Hírek

Búcsú Csapó Tamás Gábor kollégánktól

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Dr. Csapó Tamás Gábor kollégánk, a TMIT tudományos főmunkatársa.

TMIT Top N ösztöndíj

A BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszéke a szakmai vagy tudományos tekintetben kiemelkedő hallgatók munkáját kívánja elismerni és ösztönözni a TMIT Top N ösztöndíjjal

Jenei Attila kollégánk lett a DOSZ MTO elnöke

Jenei Attila 2023 augusztusa óta a DOSZ Műszaki Tudományok Osztályának elnöke. Gratulálunk!

Attila 2021 tavaszán csatlakozott a DOSZ MTO-hoz. Szakmai előadások szervezésben vett rész, később, alelnökként több ízben is képviselte az osztályt DOSZ rendezvényeken. Elnökként folytatja az osztály képviseletét, rendezvények szervezését és az osztálytagok gyarapítását tartja egyik fő feladatának.

 

VIDEÓPORTRÉ SALLAI GYULA PROFESSZORRAL

Elkészült Sallai Gyulának, tanszékünk professor emeritusának, munkásságát bemutató videó. https://itf.njszt.hu/objektum/sallai-gyula-videoportreja

A NJSZT Informatikatörténeti Fóruma a https://itf.njszt.hu/videoportrek oldalon mutatja be a magyar informatika történetében jeles személyiségeket.

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénye

A Magyar Tudomány Ünnepe eseménysorozat részeként  - a Távközlés és Mesterséges Intelligencia sorozatunkba is ágyazva - tartottuk a „Mesterséges Intelligencia, hálózatok és kommunikáció” című rendezvényt.

ELHUNYT DR. GEFFERTH LÁSZLÓ, TANSZÉKÜNK OKTATÓJA

Szomorú szívvel osztjuk meg a hírt, hogy dr. Gefferth László, tanszékünk visszajáró volt oktatója életének 79. évében, 2023. október 21-én elhunyt.

Dr. Kóczy T. László MFT Nagydíjban részesült

A Magyar Fuzzy Társaság megalapításának 25. évfordulója alkalmából a vezetőség Nagydíjat adományozott Dr. Kóczy T. Lászlónak. Gratulálunk!

Horizon Europe napot tartottak a Műegyetemen

A Rektori Kabinet és a FIEK közös szervezésű rendezvénye zajlott november 22-én a BME dísztermében.

Markus Tauber és George Dimitrakopoulos vendégprofesszorok a VIK-en

A BME-n a közelmúltban újították meg a a Guest Professorship és a Visiting Professorship lehetőséget – amely olyannyira új, hogy Markus Tauber és George Dimitrakopoulos az első két vendégprofesszor Karunkon, a BME-VIK-en. Gratulálunk!

Gratulálunk a TDK 2023 konferencia TMIT-es díjazottjainak!

Gratulálunk a Villamosmérnöki és Informatikai Kar 2023-es TDK konferencián résztvevő hallgatóinknak és konzulenseiknek!

Oldalak

TMIT hírek, események a facebookon