Díjak, elismerések

Kozma László Emlékérem

Image

Kozma László professzor, a Budapesti Műszaki Egyetem tanára, a Távközlési és Médiainformatikai Tanszék jogelődjének megalapítója, a távközlés és a számítógépek kiemelkedő fejlesztőmérnöke, nemzetközi hírű tudósa volt. Születésének századik évfordulóján, 2002-ben emlékére a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara, illetve annak Távközlési és Médiainformatikai Tanszéke Kozma László-emlékéremet alapított, melyet az általa művelt szakterületek kiváló tudósainak, szakembereinek adományoznak az alapítók.

Az emlékérem Szathmáry Gyöngyi Munkácsy-díjas szobrászművész alkotása.

Fiatalok a sikeres oktatásért elismerő oklevél

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Távközlési és Médiainformatikai Tanszéke 2006. év óta adja ki a fenti oklevelet olyan fiatal oktatójának, aki az oklevél kiadását megelőző években a saját maga általa kidolgozott korszerű, szakmailag magas színvonalú, a hallgatók körében népszerű tananyag oktatását, oktatásszervezését valósította meg.

Kiválósági Oklevél

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Távközlési és Médiainformatikai Tanszéke a Kiválósági Oklevelet annak a tagjának adja ki, aki olyan, nem rutinszerű, oktatási vagy kutatási tevékenységet végzett, melynek kiugró sikere a TMIT-en kívül is jelentkezik.