Hegedűs Csaba - TDK és OTDK után siker az ÚNKP pályázaton is

Hegedűs Csaba, tanszékünk hallgatója az idei Országos TDK-n I. helyezést ért el - villamosmérnökként az Informatika tudományi szekcióban, Infokommunikációs és hálózati infrastruktúrák tagozaton.
Dolgozatának címe "Cyber-physical systems collaborating in a service oriented architecture", konzulense Dr. Varga Pál.

A dolgozatot a számos szekció és tagozat első helyezettje közül is kiemelkedőnek tartotta az OTDT bizottság, így Hegedűs Csaba megkapta a TDK munkáért odaítélhető legmagasabb díjat, a Pro Sciencia Aranyérmet, melyet Szendrő Péter, az OTDT elnöke, Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, valamint Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere adott át.

http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/hirek/a-tehetseg-kibontakoztatasa-fontos-nemzeti-ugy

A BME Tudományos Diákköri Bizottság idei záróünnepségén a TDK és OTDK sikereknek köszönhetően a hallgató és konzulense is átvehette a ProProgressio Alapítvány díjait Pakucs Jánostól, az alapítvány elnökétől, valamint Józsa Jánostól, egyetemünk rektorától.

http://www.bme.hu/hirek/20171221/A_TDK-munka_termeszetes_igeny_a_Muegyetem_kozossege_reszerol

Az emellett végzett kutatási tevékenységéért, kiemelkedő tanulmányi eredményéért és az előremutató pályázati programért Hegedűs Csaba elnyerte az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) ösztöndíját is, pályázati témája: "IIoT rendszerek együttműködésének kérdései és megoldásai".

Sikereihez és további munkájához jó egészséget és kitartást kívánunk. Csak így tovább!