Hallgatói visszajelzés

„Kiss Gábor vagyok, utolsó éves mesterképzéses mechatronikai mérnökhallgató és 2017-ben hallgattam a tárgyukat, Deep Learning a gyakorlatban python és Lua alapon. A házi feladatom parancsszó felismerő neurális hálózatok tanítása és összehasonlítása volt.

Azért írok Önöknek, hogy köszönetet mondjak. A tárgy után is aktívan foglalkoztam a területtel, ahogyan Önök is javasolták (Kaggle versenyek, cikkek reprodukálása stb.) és meglett az eredménye. Februártól főállásban fogok dolgozni egy vezető autóipari cégnél Automated Driving területen, igen jó fizetésért. Úgy érzem azon alapok és azon elvek nélkül, amiket Önök átadtak, nem sikerült volna betörnöm erre a területre, a legtöbb embernek ugyanis manapság fogalma sincs a hálózatok mély működéséről.

További eredményes oktatást kívánok!”

 

Az ilyen visszajelzésekért érdemes oktatni! Az elismerés Dr. Gyires-Tóth Bálint Pált, a tantárgy felelősét és „atyját” valamint az oktatásban részt vevő társait illeti, különösen Dr. Csapó Tamás Gábort és Dr. Zainkó Csabát, továbbá ezt a kitűnő oktatást segítő magyar és külföldi doktoranduszokat.

http://smartlab.tmit.bme.hu/oktatas-deep-learning