Alkalmazott Deep Learning előadás a MENTA konferencián

Az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) Digitális összefogásalcímmel hirdette meg az idei MENTA konferenciát. A rendezvény célja, hogy az IT cégek vezetői megismerkedjenek a legújabb trendekkel és lehetőségekkel, melyekre rövid- és hosszútávú stratégiájukat építhetik. A külföldi és a hazai előadók között vannak fiatal tehetségek, veterán cégvezetők, elemzők és vízionáriusok.

Ma már minden vállalat adatokra épül, azonban ezen adatok strukturálása és feldolgozása még gyerekcipőben jár. Emberi erőforrásokkal legtöbb esetben nem lehet ezeket az adatmennyiségeket elemezni és a lényegi tudást kinyerni belőlük. Pedig ez a tudás értékes üzleti hasznot és döntő előnyt jelenthet, aminek lehetőségét gépi tanuló algoritmusok teremtik meg.

Dr. Tóth Bálint Pál a gépi tanulás legújabb és minden korábbinál ígéretesebb ágának, a deep learningnek céges környezetben történő alkalmazásának lehetőségeiről „Deep Learning - hogyan tudja kiaknázni az ipar a gépi tanulás új korszakát?” címmel tart előadást a Gépi tanulás és mesterséges intelligencia szekcióban.

Az előadás helye és ideje: Balatonfüred, 2016. szeptember 14., 15:55.

Részletes program: http://ivsz.hu/esemenyek/ivsz-menta-2016/